LFSTurkey.NET

Tam Versiyon: Arkadaşlar Ben Yeniyim Bana Yardım Edermisiniz
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
arkadaşlar ben yeni başladım bu modlar felan ne dir ya söylermisiniz
ne konuda
Valla Bende Yeniyim Arac ındiremiyorum Ne Zaman ındireceğimide Bilmiyorum
Usta öncelikle oyunu indirmen gerekiyor. Daha sonra s2 kilidi açmalısın bunları googleden araştırıp bulabilirsin artık çok kolaylaştı. Sonrasında ise araba yamaları, yol yamaları vs sayfalar vardır. Bunları rar dosyaları şeklinde indirip, LFS nin kayıtlı oldugu dosyada yapıştıracaksın. Dedigim gibi biraz internetten araştırsan basit aslında zorlancagını sanmıyorum.
Bende yeniyimde nerden indirebilirim kendi sayfasında bulamadım VE GÜVENLı ıNDıRMEK ıSTıORUM  :'(  yardım ederseniz sevinirim Big Grin
Sitemizde ki Mod bölümüne ulaşmak için Aktif Üye grubuna geçmeniz lazım bunun için sitemizde aktif olmalısınız ve konulara cevaplar atmalısnınz. Ama gereksiz post atanlar banlanır.
(26-07-2013, Saat: 07:20)Muharremcan link Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Valla Bende Yeniyim Arac ındiremiyorum Ne Zaman ındireceğimide Bilmiyorum

Sitemizde paylaşılan modları görebilmek için kullanıcı adının +50 post(ileti) olması gerekiyor, ancak spam/flood yani gereksiz ve saçma seyler yazıldığın tesbit edilirse forumdan banlanırsın, iyi forumlar.
ınternetten yamaları indirip lfs/data klasörünün içine atıcaksın bu kadar
Where I can find cars for drift?