LFSTurkey.NET

Tam Versiyon: Takıma Oyuncu Alma | Kural hk.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere çığ gibi ışık hızıyla açılıp ertesi gün kapanan takımların her geçen gün artmasıyla sunucuya bir süre önce yeni bir kural getirdik. Takım açmayı onaylı bir şekilde yapmaya karar verdik, burada kurulan takımların sunucumuzun onaylı takımları olması yönünde bir oluşum sağladık.

Yine bildiğiniz üzere sunucumuzda yeni açılan takımlara 3 oyuncu kuralı getirdik ve bundan daha fazla oyuncuyla bir oluşum kurmalarına izin vermedik. Bunun altında bir çok sebep yatsada, ana sebep yukarıda bahsettiğimiz olayın önüne geçmektir.
Ek olarak Takım Olabilme algısına farklı bir boyut getirerek bu toplulukta herkesin bir takım olamayacağını, takım olabilme kelimesinin altında çok fazla etken yattığını göstermek istedik. Bir oluşum kurup 2 gün sonra sıkılıp dağılan arkadaşların heveslerini kırmaya çalışarak burada gerçekten Takım kelimesinin anlamını bilen ve Takım olabilmek için çabalayan sabreden birşeyleri doğru yapan insanlara şans vermeye karar verdik.

Bunun doğrultusunda oyuncu alımı hakkında karar verdiğimiz kural şu şekildedir;

Forumumuzda LFS Klanlar & Klan Tanıtımları bölümünde açtığınız Takım Başvurusu tarihinden itibaren her 15 günde 1 oyuncu alımı yapabileceksiniz. Dahada açıklayacak olursak örneğin Takım Başvuru konusunu 01.01.2019'da oluşturmuş olan bir takım, 15.01.2019'da yeniden 1 oyuncu alma hakkına sahip olacaktır.

NOT: 15 Gün dolduktan sonra alım yapacak olan takımlar aldıkları oyuncuyu başvuru konularına girip düzenleme yaparak Klan Üyeleri kısmının en sonuna ekleyecektir ve oyuncunun takıma katıldığı tarihi yan tarafına not düşecektir.
Örneğin: Aykut (K.adı - Forum linki - Takıma Alınma Tarihi 15.01.2019)
Bu şekilde konuya eklenecektir. Konuya eklenmeyen oyunculara oyun içerisinde tag aldırılırsa izinsiz tag kullanımından oyuncu hakkında işlem yapılacaktır uzaklaştırma cezası verilecektir.
Tüm takım yöneticilerinden bu konuda özen istiyorum.

Forumumuzda, oyunumuzda iyi vakit geçirmeniz dileğiyle;

Hoşçakalın.