LFSTurkey.NET

Tam Versiyon: Aykut K Küfür ve BAN İTİRAZI!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
MPRYİ İZLEDİM VE AYKUTK İSİMLİ ADMİN ATABERK İSİMLİ OYUNCUYA EGOİST TAVIRLARLA ''BEN SENDEN ÜSTÜNÜM'' TAVIRLARIYLA BİRŞEYLER ANLATMAYA ÇALIŞIYOR. VE BU ÇOK YANLIŞ Kİ BU EGOİSTLİKTEN BİR SÜRÜ KİŞİ MAZUR DURUMDA. SERVERİN SAYILI SÜRÜCÜLERİNDEN KAÇ KİŞİ SERVERE GİRMEYE TENEZZÜL BİLE ETMİYOR , SIRF BU EGOİSTLİK YÜZÜNDEN. KAÇ KERE ANLATMAYA ÇALIŞTILAR VE KİMSE BU DURUMU ANLAMADI. AYKUT İSİMLİ ADMİN HALA BU HARAKETLERİNE DEVAM EDİYOR. VE ADMİN DEDİĞİMİZ KİŞİNİN SERVERİN YETKİLİSİNİN SERVERİN NEREDEYSE SAHİBİNİN BU KADAR EGOİSTLİK VE BU KADAR ÇOK GÜNDEME GELMİŞ SAÇMA KÜFÜRLERİ ÇOK YANLIŞ. BUNDAN ÖNCE DE YAPILDI. DÜZELTİLDİ Mİ HAYIR!. AYKUT İSİMLİ ADMİN HER ZAMAN Kİ GİBİ BU TAVIRLARINIDA DEVAM EDİCEK. YAPMAYA DEVAM EDİCEK VE SERVER GİT GİDE SÜRÜCÜ ÇÖKÜŞÜNE GİRMİŞ BULUNMAKTA. HAFTA SONLARI BİLE SERVERDE USER GÖRMEK ZORLAŞTI. GİRENLER VAR EVET BU SAYILI DEDİĞİMİZ KİŞİLER GİRİYOR VE GERİ ÇIKIYOR SEBEBLERİ İSTE Kİ BENDE BUNUN İÇİNDEYİM SERVERİN ONLARIN OYNAYIŞINI SARMIYOR OLMASI. SARMIYOR ÇÜNKÜ ESKİSİ GİBİ BİR HUZUR ORTAMI KALMADI. YETKİLİ DEDİĞİMİZ ŞAHISLAR-KİŞİLER BÖYLE YAPACAKLARSA ZATEN Bİ KERE BU HUZUR ORTAMI OLMAZ.
Öncelikle bu konuyu açan ve altına yorum yapan provakatörler yazacaklarım ikinizde kapsamakta.
Cevabım ataberke: Race sunucusunda çok sıradan bir turlama anında defalarca önümü kesmene rağmen sessiz kalıyorum ardından ilerleyen turlarda aracının sağ tarafından geçmeye çalışırken bana vurup yolda spin attırıyorsun. Sürekli düzenlediğimiz yarışlarda bunun bir kural ihlali olduğunu bunu yarışta tekrarlaman durumunda diskalifiye olacağını söylüyorum. ''bana mı söylüyorsun'' gibisinden bir cevap veriyorsun. Evet diyorum forumda bununla alakalı hazırlanmış bir yarış konusu var yarışta diskalifiye olmamak adına bunu oku diyorum. ''okudum ben zaten rahat ol'' diyorsun. Bir yetkilinin size bir kuralı anlatmaya çalışması bu kadar zorunuza gidiyorsa ve bu tarz saçma sapan cevaplar verebiliyorsanız benim aklıma gelen tek kelime Provakatörlük'tür başka hiç birşey değildir. Ardından karşılıklı argo ve küfürleşme yaşanıyor. Tekrarlıyorum bu sunucuda provakasyon yapmaya çalışan yetkilileri hiçe sayan birbirinin gazına gelip saçma sapan saygısızca tavır takınan herkese bizimde tavrımız net ve serttir. Daha önce yaptıklarımız gibi buradan tüm provakatörleri uzaklaştırdığımız gibi an itibariyle senide uzaklaştırmış bulunuyoruz. Burada aylarca abi diye konuştuğunuz insanlara son zamanlarda çok açık ve net bir şekilde ön yargıyla yaklaşıp size kuralları anlatmaya çalışırken bile saygı göstermeyip saçma sapan cümleler kullanıyorsunuz. Böyle bir seçenek bizler size sunmuyoruz biz yönetimdekileri sevmeye bilirsiniz fakat saygı göstermek zorundasınız. Eğer gerekli saygıyı gösteremiyorsanız ve bize karşı bir önyargınız oluştuysa burada daha fazla insanı örgütlemenize izin verilmeyecek hesaplarınız kapatılacaktır. Seninde hesabın bundan sebep kapatılmıştır.

Murata cevabım ise şudur hemen bir numaralı provakatörlerin içinde olan bir isim olarak sende konuda yerini almışsın. Buna şaşırmadım. Seni daha önce sunucuya ve yetkililere karşı takındığın tavırdan ötürü cezalandırmıştım ve yönetimle ortak yaptığımzı toplantıda ortak bir kararla bu cezayı kaldırmıştık fakat sen provakasyonlarına gördüğüm kadarıyla konuyla alakan olmamasına rağmen devam etmeye çalışıyorsun. Seni bir kez daha uyaralım oyundada böyle provakatör bir tavır takınmaya devam edecek isen seni sonsuza dek cezalandırmaya hazır olduğumuzu bildirelim.
Sunucun aktif sayısının düşmesi konusunda biz zaten gerekli toplantıları yapıyoruz ve bunu ben kesinlikle yönetim şekline bağlamıyorum. Gerek sürüm değişimi gerek sunucuya gelen köklü kural değişiklikleri aktif sayımızı doğrudan etkilemiş bulunmakta bu doğru. Fakat sen bunun üzerinden bile bir provakasyon yapıp bizi karalamaya olayları buraya bağlamaya çalışıyorsun.
Konuyu direkt olarak bana yıkmaya çalışıyorsun. Biraz özel olacak, bilmeni isterim ki haftaiçi her gün sabahtan akşama kadar işteyim ve haftaiçinin 3 günü akşam 11 e kadar kurs almaktayım bunlara ek olarak hafta içi fazla mesailerim olmakta ve haftaiçi boş olan 2 günümde ise kurstan kalan ekstra çalışmalarımı yapmakta ve hayatımın diğer alanlarında aktif olmaya çalışmaktayım. Kız arkadaşım, erkek arkdaşlarım ve ailemle zaman geçirmeye çalışmakta bu kısıtlı alana dahil. Ek olarak haftasonları yine bu yoğunluğun ardından aileme ve diğer arkadaşlarıma zaman ayırırken ekstradan sunucuyada vakit ayırarak geçirmekteyim ve sizin aylardır bitmez tükenmez memnuniyetsizliğinizi yaptığımız toplantılarla tüm yönetim olarak gidermeye çalışmaktayız. Sizin düşündüğünüz birçok şeyi biz aslında yaptığımız toplantılarda düşünüyoruz ve sunucu için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Burada aktif sayısının düşmesini bu durumlar karşısında bana bağlamaya çalıştığını görmek beni Provakasyondan başka birşey düşünmeye itmiyor malesef. Gerçekten bunca şey karşısında bize saygı duyulmadığını ve ön yargıyla yaklaşıldığını görmek üzücü.

İşin özeti şudur ki bize saygısını yitirmiş amacı Provakasyon olan ön yargılı her oyuncuya tavrım sert ve nettir.
Bizim sunucularımızda oynamak isteyen herkes bizi sevmese bile saygı göstermek zorundadır bunu defalarca tekrarladık tekrarlıyoruz.

İyi günler, daha fazla provakasyon yapmaya çalışmamanız için konuyu kilitliyorum.