LFSTurkey.NET

Tam Versiyon: ADMİN - BLOGGER - MODELLER ALIMLARI
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba LfsTurkey Oyuncuları!

An itibariyle sunucumuzda 3 pozisyona alımlarımız başlamıştır. 
Bu alımlar şu 3 pozisyona yapılacaktır:

  • 88888 - Cruise Portu Moderatör Alımı
  • www.lfsturkey.net - Blogger Alımı (Mod paylaşımcısı)
  • Sunucumuzun modeller kadrosunda görev alıp çeşitli mod-yama yapımı konularında çalışmalar yapacak Modeller Alımı.
Peki bu adamlar ne yapacak?

  1. 88888 - Cruise Portuna Moderatör olarak başvurup başvurusu onaylanan oyuncular şu görevleri üstlenecekler:
    - Öncelikle hem forumdaki hem oyundaki şikayet konularında görev üstlenecekler. İlk olarak sunucumuzun ceza düzeni konusunda kaynaklarımızdan ve diğer yetkililerden yardımlar alarak bilgi sahibi olacaklar. Ardından hem oyundaki hem forumdaki adaletin sağlanması konusunda aktif rol oynayacaklar. İşlerini arkadaşlık ilişkilerine göre değil sunucunun kuralları ve çıkarları doğrultusunda yürütecekler. Aktif olarak yönetim grubundan iletişim kuracak, discord kanallarından forumdan ve oyundan oyuncularla iletişim sağlayacak. Bu ve buna benzer her konuda sunucu için görev alacaklar. Seçilmiş arkadaşlarla daha sonra daha detaylı görüşmeler yapılacaktır.
  2. Blogger (Mod paylaşımcısı) olarak başvurup başvurusu onaylanan oyuncular şu görevleri üstlenecekler:
    - Aktif olarak gün içerisinde her türlü lfs kaynağından modlar araştırıp(araç yamaları, dds eklentileri, soundlar, interiorlar vb.) bunları indirip deneyecekler/test edecekler. Uygun gördükleri tüm modları/yamaları bizim blog sitemize kendi fotoğrafları ve özgün sunumlarıyla taşıyacaklar. Blog sitemizde kendilerine verilen yetkili hesabı ile aktif rol oynayacaklar. Blog'daki her alan için ilgili modları yamaları araştırıp her kategoriyi canlı aktif ve dolu tutmaya çalışacaklar. 
  3.  Modeller olarak başvurup başvurusu onaylanan oyuncular şu görevleri üstlenecekler:
    -Sunucumuzun mevcut modeller kadrosunda görev yapan diğer arkadaşlarla birlikte projeler belirleyip o projeler üzerinde çalışmalar yapacaklar. Organize bir şekilde diğer modeller arkadaşlarımızla çalışacaklar. Kendi şahsi yeteneklerini belirtilen proje kapsamında değerlendirecekler. Örneğin direksiyon yapımı konusunda yeteneği olan bir modeller bu alanda sorumluluk üstlenirken, lazy yapımı konusunda yeteneği olan bir modeller bu alanda sorumluluk üstlenecektir. Bu işin bir sınırı yoktur. Araç yapımı, sound yapımı, dds yapımı, interior yapımı vb. her türlü alanda yeteneği olan kişiler bizim için bu gruba dahil olabilecek potansiyelde kişilerdir.
Evet sevgili LTN oyuncuları aşağıda belirtilmiş olan formları doldurarak istediğiniz alanda başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Başvuruları bizzat kendim inceleyip yazmış olduğunuz iletişim kanallarından sizlerle iletişime geçeceğim.


  • LFSTurkey 88888 Cruise Portu Moderatör Başvuru Formu:
https://docs.google.com/forms/d/1VxmRQh5...GAGzkXA-Q/
  • Blogger(Mod paylaşımcısı) Başvuru Formu:
https://docs.google.com/forms/d/1RjGRZuK...nhiLuJ2xQ/
  • Modeller Başvuru Formu:
https://docs.google.com/forms/d/1CYbFUxH...R5r6t_yGI/
Konu forum haklarını ihlal ediyor olabilir yada Gerekli uyarıları dikkate almadığınızdan dolayı konunuz iptal edilmiş olabilir!

#Kilit+Çöp