LFSTurkey.NET

Tam Versiyon: Ban itiraz
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İtiraz Eden Kişi Bilgileri

Kullanıcı Adı: emrecan0625
Nick: NGU#VTEC2

Olayın Zaman ve Tarihi: 12 MART
Mpr / Ekran Görüntüsü: yok 

Mpr Zamanları: yok 


Banın Haksız Olduğunu Düşündüğünüz Sebepler: 

 12 MART tarihinde saat 9 buçuk 10 gibi ban yedim. Ban sebebim Başka oyunucunun tagını kullanmak ve dalga geçmek. Olayı aciklamaya gelirsek Ngu ya giriyorum ve tag ayarliyorum. Tag ayarlama sırasında malum serverden gördügüm dohc tagını alıyorum. Sonra yetkili hüseyinden uyarı alıyorum. Tagın sahibi var çıkar diye. Uyarısını dikkate alıyorum. Ardından takım grubuna gidip tagın sahibinin kim oldugunu soruyorum. Takim arkadaşlarımın soylemesiyle ve yetkilinin uyarmasıyla hemen tagı degistiriyorum ve VTEC2 yapiyorum. Yetkili kişinin uyarmasindan sonra tagı kullanmaya devam etmiyorum. Ama bir süre sonra afk iken takim grubundan ban yiyeceksin galiba bi sw ye gel diye mesaj aliyorum. Geliyorum sw ye ve yetkili kişi beni 7 gün banlıyor. Sebebi ise Başka oyuncunun tagini kullanmak ve dalga gecmek. 
  Yetkilinin uyarisindan sonra tagı kullanmaya devam etmedim. Çıkardım tagi. Uyariya ragmen Devam etseydim kullanmaya itiraz etme hakkım bile olmazdı. Ama ben kullanmadan tagı degiştim hemen ve VTEC2 yaptim. Dalga gecmek konusuna gelirsek ortada dalga gecmek gibi bir davraniş yok. Var ise eger kanıtlarini gormek istiyorum. Bir de mpr mevcut ise mpr de gorulecektir tagi degistigim , kullanmadigim. Takım arkadaşlarım da buna şahittir. Whatsapp konuşmalarimiz da mevcuttur. iki buçuk senedir cruse sunucusunda oynuyoru . Şu zamana kadar kimsenin tagını çalmadım ve çalmam da. Hep kendime özgün şeyler yaptım. Takımımı kendim açtim. Geldiler bu tag kullaniliyor kapat dediler.  Ltn de kimsenin kullanmadığını sanıyordum.
 Bu arada o tagın asıl sahibi Sude Selvi'dir. Cok eskiden beri bu piyasada olan iyi tanır. Cıkıp ta ben sahibiyim diye dolaşmasın kimse.
 Uyaridan sonra Tagı kullanmadigim halde ban yedim. Haksız atılan banımın açılmasını istiyorum. 
Teşekkürler.
Banın açıldı