LFSTurkey.NET

Tam Versiyon: POLİS FIRAT - POLİS EMGİN - POLİS YUSUF - POLİS PAPEL
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Kullanıcı Adı: POLİS FIRAT - POLİS EMGİN - [POLIS] Yµ§µf - - POLİS PAPEL
Nick: firatcan.98 - TRIMAX - yssff2222 - enesbaba42 
Mpr(%100 Olması gerekli): 1.03.00 ten itibaren başlıyor  Link: https://dosya.co/1kx4q1iesk7w/kay^Tıt.mpr.html
Resim: 
Açıklama(Detaylı): Ben normal giderken fırat bir anda kovalama başlatıyor bende durmayıp kaçıyorum daha sonra kendisi ve POLİS EMGİN - POLİS YUSUF - POLİS PAPEL ram yapıyorlar son olarak yusuf uzaktan gelerek bana çok hızlı bir şekilde vuruyor sürekli ram yaptıkları için mpr den daha iyi anlayacağınızı düşündüm.

Şikayet Eden Kişi Bilgileri

Kullanıcı Adı: ///M EMRE 
Nick:emrekyn47
Burada senin foruma atma sebepin Polis-Yusuf sana "RAM" yaptı diye Buralara kadar gelmişsin Teşek"kür ederiz Smile Ben ram yaptığımı hatırlamıyorum?
Selamlar,
Adım geçmiş, kısa bir açıklama yapayım herşey net ortada zaten. Kural ihali gördüm kovalamaya başladım. Tarafımca ram yapılması söz konusu bile degildir. Herkese hayırlı akşamlar.
Merhaba Ben Yusuf Sonda Hızla Vurdum Evet Bunu Hatalı Bi Davranış Olduğunu Fark Edip Bıraktım Hemen Ve Zaten Parası bana Gelmedi Ayrıca Yeni Polisim Tam alışamadım Bu hatamdan Dolayı eğer sen Haklıysan Özür Dilerim
(30-04-2020, Saat: 20:07)oxg4n Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba Ben Yusuf Sonda Hızla Vurdum Evet Bunu Hatalı Bi Davranış Olduğunu Fark Edip Bıraktım Hemen Ve Zaten Parası bana Gelmedi Ayrıca Yeni Polisim Tam alışamadım Bu hatamdan Dolayı eğer sen Haklıysan Özür Dilerim
  

Yusuf madem cahilligine geldi hatayla oldu Emreye bi FZ5 hediye ette aranız düzelsin.
Gülemedim Nedense Taksici :/
Gerekli işlem yapılmıştır