LFSTurkey.NET

Tam Versiyon: MERT.K VE MaraZ VURMA
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Kullanıcı Adı: G29AlperenEsen


Nick: YBC™ALPEREN

Mpr(%100 Olması gerekli): https://www.dosya.tc/server28/xyh22n/MAR...K.rar.html

Mpr Zaman: 5:55:34.58

Resim:

Açıklama(Detaylı): OLAY: ARACIMIN SIFIR OLMASI ÜZERİNE 1000 KM DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE SÜRDÜM AMA MARAZ VE MERTK KOVALAMACADAYKEN GELİP BANA VURMALARI VE ÖZÜR VEYA K.B SÖYLEMEDİLER KASITLI ÇARPMA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM  BU ARADA (MERT.K POLİSLİK AÇIP MARAZ ONU KOVALIYOR) İKİSİNEDE GEREKLİ İŞLEM YAPILMASINI ARZ EDERİM 



Şikayet Edilen Kişi Bilgileri




Kullanıcı Adı: metcan
Nick: [POLIS]MERTK[LTN]




Kullanıcı Adı: MaraZ

Nick: EKMEKSPOR™ MaraZ
Evet Kovalamada Vurduk ama durup sana paranımı atayım onumu ıstıyorsun adı ustunde kovalama paranı attım 1k ama sen gerı bana yoladın para gecmısınde var Iyı gunler
suçlu olarak belirttiğiniz arkadaşların hasarı ödemek istediği ama sizin almadığınızı duydum burda konunuz hasar değil ise farklı kin gütme vs şeyler geliyor insanın aklına hasarın karşılanmasını istemiyorsanız yukarıda bellirttiğiniz hasarımı ödemediler kısmını düzenleyerek silebilirsiniz birde belirttiğniz üzere kovalama açıp bana vurmaları kısmı bunu kasıtlı yaptıkları anlamına geliyor eğer öyle ise şikayet kısmına Kasıtlı çarpmayıda ekleyin iyi forumlar.
Alp!!!
(11-05-2020, Saat: 10:36)A.Furkan Efe ATCI Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Alp!!!
Benmi
POLİS ALP
ALPEREN
Polislik açıp sistemde kaçan kişi görünenin kovalamasına bi şey diyemem aynısını bende yapıyorum hatta birçok kişi yapıyor bunun cezası yok arada eğlencesine yer değiştirdiğimiz oluyor.
Kovalamacada vurmasına gelince isteyerek kasıtlı olarak yapılmış bi şey değil adam kovalamacada ne yapsın ki dostum sen eski değilsin bu sunucuda anlayışla karşılaman gerekiyor. Zaten zararını karşılayayım demiş büyütülecek bi şey yok. Aracının sıfır olduğu hasar aldığı için sinirle açtığını düşünüyorum bu konuyu fakat cezai işleme gerek yok. Seni de anlıyorum 1.5 yıl hasarsız bindiğim arabayı 70tl hasarlı diye hurdaya attım fakat dediğin gibi kasıtlı yapılmış bi durum değil. Cezai işleme gerek duyulmamıştır.