LFSTurkey.NET

Tam Versiyon: Polis komutlarında ki sürenin kaldırılması
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Öncelikle selamlar iyi günler dilerim. 

Bildiğiniz üzere polis komutlarını eskiden sınırsız olarak kullanabiliyorduk ve bazı arkadaşlar bu işi abartıp destek komutunu spam haline getirip sürekli olarak kullanıp sohbet kısmının kapanmasına neden oluyordu.

 [Resim: 29376c0bc01.jpeg]


Buna bir çözüm olarak bir komut kullanıldık dan 3 saniye sonra tekrar kullanılması ön görülmüş ve uygulanmış. 

Fakat kovala , bırak komutlarını kullanırken önümüzdeki bir kişi bir suç yaptığı zaman arkamızda bir oyuncu var ise radar onu görüp kovalıyor bırakmamız için 3 saniyeyi beklememiz gerekiyor tabi bu esnada suç işleyen kişi çoktan pit atmış oluyor. Eğer arkamızdaki oyuncu bizi sevmeyen bir oyuncu ise pit atıp 10k ceza yiyor parasını atsak bile aramızda ufak da olsa tatsızlık yaşanıyor. Bunun haricinde pit atmayıp normal devam etse biz o kişiyi bıraksak bile komutlar arası hiç bir süre gerekmediği zamanlarda bile önümüzdeki kişiyi kovalamak istememize rağmen kasıtlı olarak bizi takip etmeye devam edip radara girip o kişiyi yakaladığımız da ise ne yaptım ben deyip üste çıkmaya çalışıyorlar.

Önerim Şudur;

Kovala , bırak komutlarının arasındaki sürenin kaldırılmasını , 
destek komutunun ardından tekrar destek komutu kullanılması süresinin 3 degil de 5 saniye olmasını talep ediyorum.

İyi Forumlar.
Katılıyorum,bencede tavsiyen uygulanmalı
polisler için faydalı olacak bi yaklaşım
Katılıyorum Mesela Yoğun Olan Bölgede Birini Kovalarken Yanlış Kişiyi Kovalıyorum Fakat Geri Bırakıp Kovalamam Zaman Alıyor Suç İşleyen Kişi O Sırada Pit Çekiyor
Lütfen Yapılsın Smile