LFSTurkey.NET

Tam Versiyon: LTN Ekim Bilgilendirmesi [2021]
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhabalar,
Ekim ayının başlangıcı ile birlikte okulların açılması vs derken azalan aktiflik üzerine sunucu kurallarımızda bir kaç kuralı değiştirmiş bulunuyoruz. Fakat yetkili kadromuzdada bağzı emekliye ayrılma durumlarıda gerçekleştirişmiştir.

Emre S., Mert A., Mert B., Hüseyin K. ve Atakan G. emekliye ayrılmıştır. Sunucumuza vermiş oldukları emeklerine ve sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Sunucumuzdaki her zaman yerleri ayrıdır.

Değiştirdiğimiz ilk ve en önemli kuralımız:

Önceki kural - Yenilenen kural
  • Hesaplara değil kişilere ceza verilmesi! - LTN olarak artık kişiler yerine hesaplara ceza verilecek!

Değiştirmiş olduğumuz bu kural neticesinde ban yiyen kişilerin multi yapabileceği anlamına geliyor. Yeni açılan hesaplarıyla aynı sorunları devam ettirmesi üzerine ip ban ile engellenecektir. (Bu modemini resleyip tekrar hesap açabileceği anlamına gelmektedir fakat bir süreden sonra kişi için caydırıcı bir güç olacağı için önceki yaptığı hatalardan ders alıp açtığı yeni hesaplarında bu hatasını tekrar etmiyeceğini varsayıyoruz!)
  • Hesap için telefon onayı zorunluluğu! - LTN olarak artık telefon onayı zorunluluğu kaldırıyoruz!

Sürekli yeni hesap açıp uf1 aracını alıp satmak istiyenler olacağı için ilk hesap açılışındaki uf1 'in her hangi bir değeri olmayacağından dolayı telefon onayı zorunluluğu kaldırıyoruz.
Telefon onayı olmayan kişilerin para, araç göndermesi ve ticaret yapması gibi özellikleri kısıtlanabilir. (Kaza gibi durumlarda !kazaode komutu ile ceza almaması için kişilere ödeme yapabilir. Süresini geçirdim ödeme yapamadım gibi durumlarda ceza haklı tarafın insiyatifine bağlı olarak uygulanır!)
  • Kullanıcılar ve adminler arasında sunucu ile alakalı yapılan güncelleme ve özellikler arasında geçen muhalif tartışmalar yapılabilir! - LTN olarak artık bu tür nizami veya kışkırtıcı muhalif tartışmaları kaldırıyoruz!

Artık sunucumuzdaki yetkililer insim üzerinde yapılan ve sunucu içerisinde değiştirilen şeylerin oyuncular tarafından sunucuda konuşulması durumunda konuşmalara dahil olamaz ve/ya akıl veremez örgütlenme yapılamaz! Sunucu ile ilgili her türlü muhalif sözleri toplum içerisinde dile getiremez.

Adminlik başvuruları açılmıştır!
Aşağıdaki örnek konuyu düzenleyip bana özel mesaj olarak forum üzerinden gönderebilirsiniz! Aktiflik gösterebilecek ve sunucumuza katkıda bulunabilecek yetkili arkadaşlar takımımıza alınacaktır!

Örnek konu: TIKLA
Mesaj gönder: TIKLA


EK: Sunucu insim geliştirmelerimiz kaldığı yerden devam edecektir.
Hayırlı olsun, güzel ve nitelikli karalar alınmış başarılarınızın devamını dilerim.
(23-09-2021, Saat: 20:47)O.Elitas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hayırlı olsun, güzel ve nitelikli karalar alınmış başarılarınızın devamını dilerim.

Güzel yorumunuz için biz teşekkür ederiz efenim tşkrler