LFSTurkey.NET

Tam Versiyon: angaratofasi Ban itiraz
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: 5x8o]Server'da başka bir sitenin, server in adını yazdım sistem reklam olarak 7 gün ban attı. Böyle saçma iş olmaz belki ben ........ yazmak ban sebebi diyecem Palaya wp den yazdım arkadaş görüldü atıyor cevap bile yazmıyor bunu cool olmak sanıyosan doktora görün kardeş işim var demek çok zor değil 3 gündür cevap bekliyorum. Bu olay olduğunda ' Anneni bu ağızlamı öpüyorsun at ağızlı' yazıyor birde.. Bu komik bişey değil bunu yapan annesini yolda bulmuş galiba. Gereği yapılsın ban gereksiz yere atıldı.
(22-06-2018, Saat: 21:38)angaratofasi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ][Resim: 5x8o]Server'da başka bir sitenin, server in adını yazdım sistem reklam olarak 7 gün ban attı. Böyle saçma iş olmaz belki ben ........ yazmak ban sebebi diyecem Palaya wp den yazdım arkadaş görüldü atıyor cevap bile yazmıyor bunu cool olmak sanıyosan doktora görün kardeş işim var demek çok zor değil 3 gündür cevap bekliyorum. Bu olay olduğunda ' Anneni bu ağızlamı öpüyorsun at ağızlı' yazıyor birde.. Bu komik bişey değil bunu yapan annesini yolda bulmuş galiba. Gereği yapılsın ban gereksiz yere atıldı.

  1. Banın zaten bugün sabah saatlerinde açılmıştı.
  2. Telefonumu oyun için kullanmıyorum beni telefonda oyunda ben yedim şöyle oldu böyle oldu için rahatsız edici davranış yapanlara cevap vermiyorum. Yazan kişilerede tek seferlik sadece onay için kullandığımı ve oyun içi problemlerinizi whatsapp üzerinden değilde forumda şikayet veya uygun kategorisi neyse orada açında yapın diyorum.
  3. Forum sitesindede o ismi yazmak yasaktır!