LFSTurkey.NET

Tam Versiyon: POLİS ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Şikayet Edilen Kişi Bilgileri : 

Kullanıcı Adı : yokko123

Nick : MesutKomiser[POLIS]

MPR : http://s7.dosya.tc/server8/yu0r14/POLIS_...k.rar.html 

SS : http://s7.dosya.tc/server8/macv39/POLIS_...k.rar.html

Açıklama : Öncelikle kolay gelsin. Mesut Komiser adındaki polis arkadaşımız servere girdiğim de polisdi. Aracı alıp sürmeye başladım ve gittiğim yol üstün de radar kurmuş fakat kendisi afk yol ortasında falan durdum kural ihlali yaptım denemek için fakat afkydı. Bende gidip çarptım sonra geldi kovaladı. Ram yaptı baya ve itirazı şu şekil de ediyor önüme geçip frene basarsan yaparım diyor takip mesafesini korumayı , önden ve arkadan vurmamayı , sürüklememeyi öğrenemeden polis ve moderatör olmuş. Kovalamacadayken mpr aldığımı foruma atacağımı söyledim. Foruma ben bakıcam zaten dedi haklıymış gibi. Kovalamacadayken bir yerden geçtim map dışıymış neymiş öyle diyor fakat aynı yerden kendisi de geçti mpr de kayıtlı görebilrsiniz , kovalamaca bittikten sonra bu yüzden 5000 TL ceza kesti. İtiriaz etmedim foruma geldim direk. Ben 5000 TL cezayı aldıysam o da aynı yerden geçti onun da alması lazım veya paramın geri verilmesini istiyorum. Ve tehdit ettiği için , ( FORUMA BEN BAKICAM ) diyerek moderatörlüğünün ve polisliğinin hatalıysa ki mpr de herşey mevcut hatalı olduğunu yani birden çok sefer hata yaptığını düşünerek alınmasını istiyorum. Sadece alınma ile değil de ceza almasını da istiyorum. Herşeyin SS'i ve MPR'si mevcuttur kolay gelsin.

Şikayet Eden Kişi Bilgileri : 

Kullanıcı Adı : sefik

Nick : Şefik
Afk dedigin ''Bazı durumlarda sunucudaki yöneticiler sunucuyu denetlemek ya da bir olaya müdahale etmek için illegal park yapabilir.'' şu şöyle cevaplıyım mpr de bakabilirsin ram frensiz kasıtlı çarpma yada direk vurma anlamına gelir izleyip fren yaptıgımı görebilirsin. konu benimle alakalıysa cezayı kesen ben isem konuyada benim bakmam gerekiyor bunuda bil Smile bu kadar kura lbiliyosun louyt yada bugdan geçmemiyide bilmen lazımdı o ceza yeterince bi ceza kovalamacada durup ceza kesmedim.
Mesutkomiser
Madem sunucuda ki yöneticisin o kadar sunucuyu denetliyorsun , bu esnada da radardan para kazanıyorsun da oyuncuların hakkına girer. Çok sunucuyu denetlemek istiyorsan pit atabilrsin veya uygun bir yerde deneyebilrsin düzeni bozduktan sonra denetlemenin anlamı yok bizde ki kural neyse adminlerde ki de o ki sen moderatörsün iyi günler Smile
İlk attıgın mpr de ... abiye söylicem diyodun zaten benim demem bişey degiştirmiyor herşeyin ss sini atmışsındır . serverın huzurunu bozdugun banlanma grafiginde mevcut pek konusmaya gerek yok.
Yetkiliye gereken uyarılar yapıldı,atılan yasaklamada indirime gidildi.
Bir de kesilen harita bugu adıyla 5000 TL ? ben de o yolu kullandım kovalayan moderatör polisimiz de kullandı fakat cezayı sadece ben yedim.