LFSTurkey.NET

Tam Versiyon: LFSTurkey E-Ticaret Sistemi aktive edildi !
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba ,

LFSTurkey'in 2017'e geçiş planlarında raporlarda yer alan bir özellik de E-Ticaret puanı yeniliğiydi. Bu olay sayesinde kullanıcılarımız birbirine ticaret yapmaları halinde ticaret puanı verebilecek ve diğer ticaret yapacak kullanıcılar birbirlerinin dolandırıcı veya iyi bir ticaretçi olduğunu anlayabilecekler.

1 saatlik forumu bakıma almamda bazı testler yaptım , ve başarılı olduk. Şimdi bu işlemi sizlere resimlerle anlatalım ;

1 - ) Forumdaki E-Ticaret puanlarının hepsini görmek

Topluluk >> Ticaret Puanı bölümünden forumda verilmiş tüm E-Ticaret puanlarını görebilirsiniz. Dilerseniz ticaret puanına bakacağınız kişinin profiline gidip kişinin ticaret puanına bakabilirsiniz.

2 - ) Herhangi bir üyeye E-Ticaret bildirimi göndermek

Bu işlemleri size resimlerle anlatacağım. Kırmızı olarak işaretlenmiş yerlerden devam ediyoruz , bir üye profiline giderek de deneyebilirsiniz.

Not : Herhangi bir şekilde deneme amaçlı E-Ticaret puanı vermeyiniz. 3. adımdan sonra birilerine zevk olsun veya deneme amaçlı verdim diye E-Ticaret bildirimi göndermek forumdan süresiz banlanmanıza sebep olur.

Yapılan bu sistem sadece forumdaki dolandırıcı kitlesini azaltmak , dürüst ticaretçi kitlesini arttırmak içindir. Tüm bildirimler tarafımdan kontrol edilir , gereksiz bir bildirim durumunda süresiz Banned alabilirsiniz.

Adım 1 ;
[Resim: 90RFC-TcTwihF3MYm2ZQEw.png]
Adım 2 ; 
[Resim: e77ABO8xRr2cr-Zp5wTbMA.png]
Adım 3 ; 
[Resim: YrSW0rAYRoO3VBmpEKRTEQ.png]


İşlemlerin hepsi tarafımdan gerçekleştirilmiştir. Herhangi bir hata , problem almanız halinde Emirhan Pala'ya özel mesaj olarak iletmelisiniz.