You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Özel Üye
RE: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mpr izledim dostum Polis sana spin attırmaya çalışmıyor direk öldüresiye vurmuş bence sen haklısın Ayrıca polis ram yapmış frene bassaymış keşke arkada kendi spin atınaca fren yapıyor ama sana vururken yapmıyor ilginç. yetkisi geçici süre alınmalı paranda umarım geri gelir
Bülbüller Güllere Gündüzler Geceye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Deneme Admin
RE: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Merhabalar şikayet edilen polis benim. Öncelikle bunun RAM olduğunu bilmiyorum, çoğunlukla kovalanırken ve kovalarken aynı durumdayken usulsüzce ve düşünülmeden vurdukları için buna RAM denildiğini bilmiyordum ki halen daha bazı arkadaşlarım bunun RAM olmadığını ısrar ediyor. Polisliği alalı 2 hafta oluyor, (eskiden ders varmış)bana ne yapmam gerektiğini nerelerde hangi durumda hangi cezayı ve ya uygulamayı yapmam gerektiğini öğreten biriside olmadığı için, bana yapılan ve söyleneni doğru olarak kabullendim. Para dert değil istersen atarım.

Kusurumuz olduysa özür dilerim, iyi günler!
LFSTURKEY.NET - DENEME YETKILI
Kaan Kodaz
AmonPl#8529
[Resim: 1570080.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren LFSTurkey.NET sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.