You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
Ban
tiraz Eden Kişi Bilgileri

Kullanıcı Adı: KingOnline ve ThemyDanger
Nick:GTR&Gustavo ve GTR&Danger

Olayın Zaman ve Tarihi:24.10.2020 Saat 15.00 suları
Mpr / Ekran Görüntüsü: Banladığı için yok, (banlayanadminden gerekli kanıt istiyorum).

Mpr Zamanları: -
Banın Haksız Olduğunu Düşündüğünüz Sebepler: Sunucu içerisinde arkadaşımla muhabbet ederken kürtçe bi söz kullandım küfür değil.Arkadaşım samimi olduğunu düşündüğü için banlayan admine şaka anlamında ''küfür etti ban'' dedi ve güldü.Burdan şaka olduğunu anlayabilirsiniz.Ardından banlayan admin uyarınca ben de şaka anlamıyor şaka yapma dedim.Bu sözüme alındığını gocunduğunu düşünüyorum çünkü direktmen banladı Smile Sunucuda günlerdir her gün tartışan oyuncular varken bize bu işlemin garip ve saçma olduğu düşüncesindeyim.Sunucuda sürekli tartışanlar banlanıp geri açılıyor.Bunu siz de biliyorsunuz.Adaletsiz bir davranış olduğunu düşünerek banımızın kalkmasını istiyoruz. Ban sebebi kürtçe küfür ve huzursuzluk yazmış orda huzursuzluk yok küfür hiç yok..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cruise Yetkilisi
RE: Ban
Banınız paraya çevrilecektir. Server içi türkçe yazılara izin var genel chatte bunu unutmayınız. Adminlere şakayla karışık ciddi olmayan şikayetlerde bulunmayınız.
[Resim: giphy.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren LFSTurkey.NET sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.