You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
BAN İTİRAZ
999 gün ban yedim. kötü birşey yaptığımın farkındayım ama 1ay 2ay olur 3yıl ne ya özür diledim ama bari 2ay atın ben buranın temel oyuncularındanım arkadaşım yazdı küfürü ben hemen özür filan diledim ama affetmediler  3yıl ban attılar bari 2ay attın nolur herkesden özür diledim zaten arkadaş yazı yazar yazmaz özür diledim zaten nolur !!!!!!!!!.........................
Son Düzenleme: 14-02-2019, Saat: 22:42, Düzenleyen: EnginBabaPro.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Özel Üye
RE: BAN İTİRAZ
Merhaba,

Tüm sunucudaki insanların ailelerine küfür etmek biraz yürek hemde bunu uygulamaya sokmak için çok sağlam şeyler ister. Aynı cesareti buradan herhangi bir oyuncuyla gerçekte yüz yüze geldiğinizdede gösterebilir misiniz? Merak ettiğim bir durum.
Sayılı gün çabuk geçer 3 yıl'da neymiş...

İyi tatiller!
[Resim: P1BYE5.png]

 







 
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Cvp: RE: BAN İTİRAZ
Ben kimsenin anasına küfür etmedim hem arkadaş yazdı bende hemen özür diledim kusura bakmayın dedim. Skorsky hemen 999gunler ban etti küfür filan demedim bu seferlik affedin nolur ben bu sunucularda sürekli oynuyom nolur yardım edin arkadaş yazdı ben hemen özür diledim kusura bakmayın dedim zaten.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren LFSTurkey.NET sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.