You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
Ban İtiraz
LTN Tolga Denilen Sahıs ilk başta bana gelip 2500 tl ceza kesti bos yere sonra sanane dediğim için yetkiliye hakaretten 12 saat ban attı Gereksiz yere ceza kesme amacını sordum ters yone girdin dedi ve yol bom boştu adamın bana nasıl bi garezi varsa artık beni izliyomustu 

Şikayet Eden
Kullanıcı adı : HayatBumu7
Oyun içi Adı : NGU#Focus

Şikayet Edilen
Kullanıcı Adı : Jaws
Oyun içi adı : LTNTOLGA
Gereğinin yapılmasını ve banımın kalkmasını rica ediyorum
Böyle sahıslardan yetkilerini alınmasını Diliyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Özel Üye
RE: Ban İtiraz
Merhabalar. İlk olarak yolun boş olup olmaması önemli değil. Sunucuda terse girmek ve sürmek yasaktır. 1. Uyarını verdim sözlü olarak 2. Tersini yapınca Cezai işlem uyguladım. Gelelim sanane kelimesine kurallarda 8.2. Yöneticilere saygı gösterin. diye bir kural var ilk olarak sözlü uyarını verdim. 2. kez sanane kelimesini kullandın ve tekrar cezai işlem uyguladım. kestiğim cezaların gereksiz olmadığını düşünüyorum. İyi günler.

#Konu Kilit.
[Resim: 2O40R2.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Özel Üye
RE: Ban İtiraz
Merhaba,

Bu tarz şikayetleri yöneticilerin değerlendirmesi için ''Admin Şikayetleri'' kısmına örnek konusunu okuyarak açmanız gerekmektedir. Elinizde kanıt içeren mpr/ss tarzı birşeyler varsa yükleyerek şikayetinizi oluşturabilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren LFSTurkey.NET sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.