You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üye
ban itiraz
ben hız denemesi yaparken polisi solladım sonra duvara çarpma sonucu dönmeye başladım ondan sonra polis kadir e çarptım çarptıktan sonra kb dedim ve hasarı karşılayacak param yoktu sonar kadir bana kovalamacaya dahilden 5k ceza yazdı sonra dedim ki sollamayı yediremedi dedim sonra yanındaki diğer şahıs hüseyin bala şunu diyerek kışkırttı sonra kadir beni 3 gün banladı ve ban ın açıklamasına yetkiliye saygısızlık ve kural ihlali dedi ben küfür etmedim bişiy demedim ve kural ihlali de yapmadım.  

Ban yiyen : GhostYagiz


Banlayan :polis kadir ltn
[Resim: 63b2750eecf.jpeg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
S'Works
RE: ban itiraz
Ortada bir mpr yok o yüzden konuyu açık tutup savunmamı yapıcağım,bir zanlıyı kovalarken otobanda u çektik ve 0 dan hızlandığımız için arkamadn gelen şahıs(GhostYağız) zanlı ile aramıza girdi ve sohbetten defalarca polis ile mesafeni arttır tarzında floodlar geçmeme rağmen yavaşlamayıp önümde 240 250 ile gitti sonra bariyere çarpıp bana kaza yaptırdı ve zanlı kaçtı,ve ardından 5000 tl uyarı amaçlı kovalamacayı engellemekten ceza kestim,ve sonrasında sohbetten spamlayarak"sollanmayı yediremedin tabi" gibi laflar etti arka arkaya kural ihlali ise kovalamacayı engellemek,iyi oyunlar dilerim.
[Resim: NZgYMP.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Cvp: ban itiraz
Bende arkasını bırakmıyıcam bu işin bu arada şahıs u çekerken her halde çimene uçtu uçtuğu için ben onu beklemek zorundamıyım 1. 2. ise ben bu şahıs ın dediği, hızda gitmiyodu m 160 170 arası gidiyodum bu arada benim o hızda durmam için şahısa çarpmam lazımdı durmadım devam ettim pit çekecektim araç kayınca bariyere çarptım tam o sırada polis bana arkadan çarptı ben sonra pit çekince 5k ceza kesti bende aynen şunu dedim sollamayı yediremedin tabi dedim ve bunu ben söyledim diye herhalde jurala ihlali sayıyo arkadaş kovalamacayı bu arada engellemedim zaten kovaladığı şahıs ile arasında baya bi mesafe vardı yakalamadı çok zordu bide yanındaki şahıs hüseyin ona dedi ki şunu banla flodu attı şahıs ta gaza gelip 3gün ban attı
[Resim: 63b2750eecf.jpeg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Özel Üye
RE: ban itiraz
(17-07-2019, Saat: 11:01)GhostYagiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende arkasını bırakmıyıcam bu işin bu arada şahıs u çekerken her halde çimene uçtu uçtuğu için ben onu beklemek zorundamıyım 1. 2. ise ben bu şahıs ın dediği, hızda gitmiyodu m 160 170 arası gidiyodum bu arada benim o hızda durmam için şahısa çarpmam lazımdı durmadım devam ettim pit çekecektim araç kayınca bariyere çarptım tam o sırada polis bana arkadan çarptı ben sonra pit çekince 5k ceza kesti bende aynen şunu dedim sollamayı yediremedin tabi dedim ve bunu ben söyledim diye herhalde jurala ihlali sayıyo arkadaş kovalamacayı bu arada engellemedim zaten kovaladığı şahıs ile arasında baya bi mesafe vardı yakalamadı çok zordu bide yanındaki şahıs hüseyin ona dedi ki şunu banla flodu attı şahıs ta gaza gelip 3gün ban attı

Evet sen onu beklemek zorundasın. Sireni gördüğünüz yerde zaten hızınızı düşürüp rutin bir sürüş haline geçip kovalama arkanızdan size yaklaşıyorsa gerekirse yoldan çıkıp sağa yanaşıp kovalamanın sizden uzaklaşmasını beklemeniz gerekiyor. Kovalama önünüzde ise onlar sizden uzaklaşana kadar normal hızlarda seyredip yolun açılmasını beklemek zorundasın. Hatta bir istisna daha önünde kovalama yapan zanlı ve kovalayan kişi kaza yapması sonucu yolu kilitlerler ise senin yine durup yolun açılmasını beklemen gerekiyor. Kovalama halinde olan bir grubu sollamaya çalışarak polis ile zanlının arasına girerek zaten bir kural ihlali yapıyorsun. Bunun üzerine yetkili arkadaşlar insaflı davranıp önce sana para cezası veriyorlar fakat sen yinede bu iyi niyeti görmezden gelerek ''sollamamı yediremedin tabi'' gibisinden bir cümle kullanıyorsun. Hem kural ihlali hemde yetkiliye saygısızlık burada mevcut zaten. Ek olarak bahsettiğin isimler senin sollamanı yediremeyecek insanlar değiller bu işe meraklıysan hevesliysen yarış sunucusunda üçünüzü yarıştıralım sollamalarını legal bir yarışta eşit şartlarda göster lütfen.

Konu yanlış açılmış bir mpr veya fotoğraf mevcut değildir. Şikayet konusu kurallarına uygun olmadığı ve yanlış uygulanan bir kural olmadığı için konuyu kilitliyorum.

Konu kilit.
[Resim: P1BYE5.png]

 







 
Son Düzenleme: 17-07-2019, Saat: 11:35, Düzenleyen: AykutK.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren LFSTurkey.NET sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.