You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
Ban itiraz
Selam, ben LaMorte.

Kullanıcı Adı: atesfaruk
Nick: Unnamed1(önceki isim LaMorte)

Olayın Zaman ve Tarihi: 08/05/2021 19.26
Mpr / Ekran Görüntüsü: Yok.

Mpr Zamanları: Yok.
Banın Haksız Olduğunu Düşündüğünüz Sebepler: Yeğenime araçlarımı ona göndermesi için hesap bilgilerimi verdim ve kendisi ban yemiş. O beni ben de onu zaten tanıyorum ve üstelik ikimizin de hesabı en az 2 senelik. Bana kendisi "KARAGÜN61 dedim herkes şok oldu. O şekilde ban yedim" dedi. Açılabilme şansı var mıdır?
Son Düzenleme: 09-05-2021, Saat: 15:03, Düzenleyen: atesfaruk. (Sebep: Yanlış konu açmayı duzletme.)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Özel Üye
RE: Ban itiraz
KARAGUN61 diyince şok olmadık dostum. Çok eski bir araç neredeyse 1 sene oldu piyasaya çıkalı o yüzden şaşırdık sadece onunda satışı yasaktı çıktıgı zamanlar. Yeğenimin hesabı demişsin açmış olduğun konuda fakat oyundayken bana dedinki; "Karagün61 aracını main hesabıma atıcaktım". Bende main hesabı derken dedim bu hesabın şifresini unuttum yeni hesap açtım dedin şimdi de yeğenime vermiştim diyorsun. Oyundayken üst düzey yöneticimiz Burak Basmacı'da oyundaydı kendisinin bilgisi var. Banını açmayacağım istersen bi Fatih Abi (Clubs) ile bi görüş. Doğruyu söylesen belki açardık Smile
Son Düzenleme: 09-05-2021, Saat: 16:46, Düzenleyen: hkuzucu06.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren LFSTurkey.NET sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.