You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
Ban itirazı.
Öncelikle selamlar, keyifli çalışmalar dilerim. Tam olarak 3 ay önce küfürden dolayı 999 günlüğüne banlanmıştım. Durumu 2 tane yöneticiye de izah ettim fakat haksız bulundum. (Haklı olduğumu savunmuyorum, küfür ederek kendimi haksız çıkarttım.)

Olay esnasında karşıdaki kişi 4 kişinin kaza yapmasına sebep oldu. Aracım sıfırdı ve o akşam satacaktım. Özür dahi dilemediği için sinirlendim. Gayet seviyeli biçimde özür dile bari dedim. İlk hakaret ve küçük düşürücü cümle ondandı. Herkesin hassas ve tahammülsüz anları olabiliyor. Anlatmama kalmadan ban yedim. Pişman olduğumu belirttim. Bir şey yapmıyorum, kendi halimde oyunu oynayan; oldukça da anlayışlı biriyim.

Banım açılırsa sevinirim. Bu konuda daha dikkatli olacağım konusunda söz veriyorum. Normalde bu tarz olaylarda maksimum 1 ay ceza veriliyor. Robot değiliz, bazı anlarda dikkatsizliğimize gelip yanlış yapabiliyoruz.
Kullanıcı adım: piseac
Son Düzenleme: 24-11-2019, Saat: 17:22, Düzenleyen: 123test.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
RE: Ban itirazı.
acılacağını zannetmiyorum ban listen bayaağ kabarık sen yeni server bul kendine
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: Ban itirazı.
(24-11-2019, Saat: 18:58)YigitD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: acılacağını zannetmiyorum ban listen bayaağ kabarık sen yeni server bul kendine

Şikayet ve ban itiraz konularına yönetici harici yazmak yasak. Eğer yorumunu bir şeyleri sindirmek için yazmadıysan ve gerçekten görüş bildirmek istiyorsan herhangi bir yöneticiye bu durumu bildirebilirsin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cruise Yetkilisi
RE: Ban itirazı.
1 aydır banlı olduğun ve pişmanlığın gerekçesiyle banını kaldırma kararı aldık. Oyuna girip oynayabilirsin. Ama aynı şeyin tekrarı olursa konu açmana bile izin vermeyiz. İyi oyunlar.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren LFSTurkey.NET sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.