You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
Ban İtirazı
Kullanıcı Adı:DarkPandas
Nick:///Mazda

Olayın Zaman ve Tarihi:15: 51 1.02.2020
Mpr / Ekran Görüntüsü:alamadım

Mpr Zamanları:
Banın Haksız Olduğunu Düşündüğünüz Sebepler:UF1 Arabası Kullanıyorum Adamlarda FXO var arkama Dizilip Selektör Atıyorlar  Yol Veriyorum yol erirken verdiğim yöne geçiyorlar sonrada  çarpıyorlar ceza bana kitleniyor ve millet bana sövüyor sonrada NRF EREN isimli Kullanıcı Bana kızıyor ve arkadaşları  beni tehdit edip şikayet atıyorlar ben bu durumdan şikayetçiğim 6U server Buldum Ondanda Banlandım Başka Serverde Bulamıyorum 
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cruise Yetkilisi
RE: Ban İtirazı
sol şeritte giderken yazı yazıyorsun ovalden ps bölgesine giriş yerinde durup yazı yazıyorsun kalabalık halde gazlayanların kaza yapmasına sebep oluyorsun banın açılmayacaktır.
[Resim: giphy.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren LFSTurkey.NET sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.