Öncelikle Merhaba cruise sunucusunda gezerken emir isimli şahıs beni rahatsız edicek kelimeler kulanıyordu ardından argo ardından ise küfüre dönüştü kendisine rahatsız olduğumu belirtmeme rağmen devam etti ve yolda bana çarpıyordu bende pit attım ve o arada ise 2-3k paramın gitmesine sebep oldu neyse pit attım bu şahısta attı ve beni piite çarparak sıkıştırdı vitesi geriye alıp uzaklaşıp yüksek hızla çarpıyordu.
kendisine sinirlendim ve admin varmı admin varmı diye sorular sordum ve o arada 5-6k paramın gitmesine sebep olmuştu galiba ardından ailevi küfür etti bende sinirlenip senin "AİLEVİ KÜFÜR EDİCEM BAK YAPMA " aynen bu şekilde yazdım şahitlerimde var ve MPR de var ama bu şahıs anneme küfür etti bende orda MPR yi bitirdim ardından polis imiş yanıma yaklaştı ve 85 veya 75k para cezası kesti ben iflas edincede iyi oldu o BİLMEM NE çocuğuna demiş
discord adım : !herus#7095
MPR KANIT : https://s4.dosya.tc/server12/tegz93/emre_kanit.mpr.html (Zaten mpr sonunda yaşandı olay sonuna bakarsanız anlarsınız neler olduğunu)
ek: çoğu kişi şahit onlarıda ekleyebilirim
Şikayet Eden Kişi Bilgileri
Nick: [LegaL] Efe
Kulanıcı Adı: herus
Mpr: Yukarıda mevcut
Resim: Yok ama MPR var
Açıklama: Benim dediğim yani "ailene söveceğim" Kısmının yasak olduğunu bilmiyordum pişmanım zaten şahıs bana ailevi küfür etmeseydi ve kışkırtmasaydı bende demezdim .
Ban yedim ve haklı olduğumu düşünüyorum 05/09/2020
Son Düzenleme: 06-12-2020, Saat: 01:00, Düzenleyen: EmirhanPALA.