You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
Cruise
Crusie sunucusunda saat 22.09 civarında Polis Hakan (hkuzucu06) ile kaza yaptım (Çerkez006) Hkuzucu tersten gelmesine rağmen ban atmıştır mpr alamadım çünkü ban yedim gereğinin yapılmasını istiyorum teşekkürler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Özel Üye
RE: Cruise
Konuyu görmeden 5 dk önce banını kaldırmıştım keşke kaldırmasaydım. Sende en başta tersten geliyorsun bide üstüme kırıyorsun ÇÜŞ AW diyorsun üstüme sürmesen ne güzel geçip gidecez siren olduğunu da biliyorsun kovalamacadayız. Ben özürümü dileyecektim(Üstüme kırdıgını görmeme rağmen) sen çüş diyince 2 kez bende mprden baktım güzel güzel sonra 1gün attım. Banı konuyu görmeden önce kaldırmıştım bidahakine kaldırmam gel oyna sunucuda.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren LFSTurkey.NET sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.