Kullanıcı Adı: yasin60
Nick: (MPR'da olan Eski

Mpr(%100 Olması gerekli): https://dosya.org/tqXp7
Zaman(lar):
1-) Para Gönderme: 11.45 - 17.28 (daha erkende olabilir sanırsam)
2-) AAMCL Gönderme: 01.37 - 8.05 (sonlara doğru Xeno çıkıp girdikten sonrasında atıyorum)
Resim(ler): Attığım dosyada hepsi bulunmakta.
Açıklama(Detaylı): Ben Xeno nicknameli kullanıcıya 06.06.2021 tarihinde 250K(+ 20K Faiz) attım. Normalde 2 haftalık bir müddet vermiştim fakat kendisi "3 hafta olur mu?" dedi, bende olur dedim. Aradan tahmini 2 hafta geçti 20.06.2021 tarihinde bana "+18 getiri xfg vardı dolandırıldım xfg piyasada yok foruma konu açtım bakan yok borç atman lzmki +22 getiri alıp kasayım araba yok kascak" diye bir mesaj yazdı. Ben yarın ona istiyorsan sana AAMCL şaseli Rs3'ü atabileceğimi onunla kasıp bana ödiyebileceğini belirttim, fakat ona ayriyetten 2 seçenek sundum.
1. Arabayı sana şimdi vereyim, borçla beraber geri verirsin.
2. Arabayı sana vereyim, aracı satıp borçla beraber araba parasını verirsin.
dedim. Kendisi kabul etti bende arabayı girip attım. Bana gün bitiminden önce 170K attı ve o günden beri hiç bir haber alamadım, ne parayı attı ne arabayı. Bugün sağolsun Mehmet abi (NGUXJAPON) beni aradı ve Xeno'nun oyunda olduğunu söyledi. Ben bilgisayarı açıp oyuna girdim. Beni tanımamazlıktan geldi sonra tanıdı, 350K attığını söyledi ama asla elime öyle bir para gelmedi ki zaten biraz üstüne yürüyünce R yaptı ne istiyorsun filen dedi. Bana tahmini 43K tarzı bir para ve Japon'a (benim garajlarım dolu olduğu için) AAQEV şaseli XRG'yi attı, ve ben oyunu bırakıyorum tüm araçlarım filen gitti dedi.
Bana toplam 218K + AAQEV attı fakat bunlar borçlarını karşılamıyor. Nereden baksan 3-4 aydır parasını vermiyor ve vermemekte ısrarcı. Bana 350K attığını söylüyor fakat elime öyle bir para geçmedi, söylediği tüm şeyler birbiriyle çelişiyor. Ben attığı AAQEV şaseyi kabul etmiyor ve ona attığım şase olan AAMCL'mi istiyorum. Gerekli işlemlerin yapılmasını arz ederim. Teşekkürler.
Kısacası: Kişinin bana 270K + AAMCL borcu var, 3-4 ay boyunca ödemedi. 18.09.2021 tarihinde AAQEV isimli şase ve tahmini 43K attı. Benim şartlarımı yerine getirmedi aracımı satıp parasını atmadı, borcunu yarım yamalak bir biçimde ödemeye çalıştı fakat halen daha 52K + AAMCL borcu bulunuyor.
Şikayet Eden Kişi Bilgileri
Kullanıcı Adı: KaaN
Nick: NGUXKAAN