You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
HAKSIZ BAN
Açıklama: Can sıkıntısına demo sunucularda oynamak için lfs.nete kayıtlı olan hesabım (YanciGardas16) ile sunucuya girdim zaten bu girdiğim hesap sunucuda kayıtlı aktif bir hesap değil sadece arkadaşım olan Fearles sunucuda mı diye göz atmak için lfs.nete kayıtlı olan hesabımla sunucuya girdim baktım ve oyunda değildi, bende sunucuda Westhill açık iken gireyim sunucaya kayıtlı olan hesabımla oynayayım dedim ve Admin GTR#Ömer multi hesap kullandığımı zannetti lakin o girdiğim YanciGardas16 sunucuya kayıtlı bile değil demem o ki YanciGardas16 kullanıcı adlı hesabımla demo sunucularda oynuyorum ve sunucuya sadece arkadaşım Fearless oyunda mı diye bakmak istediğimden girdim.

Sikayet Eden Kişi Bilgileri

Oyuniçi isim: SCS#KenBlock

Kullanıcı Adı: KenBlock
Son Düzenleme: 01-03-2021, Saat: 23:07, Düzenleyen: KenBlock.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: HAKSIZ BAN
Sistemden dolayı IP ban yanlışlıkla atılmıştır. Daha sonrasında kullanılan hesabın banı kaldırılıp multi hesaba ban atılmıştır. Hesabınızı şuan kullanabilirsiniz.
[Resim: MbgdW.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren LFSTurkey.NET sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.