You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KASITLI OLARAK ÇARPMA!!!

KASITLI OLARAK ÇARPMA!!!

Yeni Üye
KASITLI OLARAK ÇARPMA!!!
Şikayet Edilen Kişi Bilgileri


Kullanıcı Adı: sonerasln
Nick:JimBeam™Joshiboy -
Mpr:  https://dosya.co/gjx07e31bnkp/B^TİLEREK_VURMA.mpr.html   8.52 dan başlıyor.
Resim: 
Açıklama(detaylı):Selamun Aleyküm öncelikle sonerasln kullanıcı adlı kişi ben yazı yazıacm diye sagda durdum 5-10 saniye o arkadaşda geçeemdi korna çaldı sonra bende gidiyorumdum enerjim az diye tümsekte ışıklarda yavaşladım o da bilerek bana vurdu frene basabilirdi ve bana bilerek vurdu sonra bana diyorki gidicenmi duracanmı? diyor bende dedim enerjim az uçayımmı tümsekten sonra birşey demeden bastı gitti en azından hasarımı bile ödemeliydi şikayetçiyim gereginin yapılmasını istiyorum iyi günler.




Şikayet Eden Kişi Bilgileri
Kullanıcı Adı:¢Hei£Sametaqa -
Nick:SametBqbq28
Bunu ilk beğenen sen ol.
Özel Üye
RE: KASITLI OLARAK ÇARPMA!!!
Sende tam geçip gidecekken gaza basıp yol vermiyosun onun kadar sende suçlusun ayrıca bilerek vurmuyor sen gaza basıp yol vermediğin için vuruyor. Cezai işleme gerek yok.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren LFSTurkey.NET sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.