You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kastılı olarak KOVALAMA

Kastılı olarak KOVALAMA

Yeni Üye
Kastılı olarak KOVALAMA
Kullanıcı Adı: crazy4646 

Nick: Regalp 

Mpr(%100 Olması gerekli): https://s2.dosya.tc/server12/vqbu13/_3cr...6.mpr.html[url=https://s4.dosya.tc/server9/bmrvwv/serhau.mpr.html][/url]

Resim yok : X

Açıklama(Detaylı): Kastılı olarak kovalaması , kovalamak için takip etmesi. Pistte sınırı 160 olan yolda bir hatadan dolayı 80 e düşüp 160 çıkan bir yolda kovalaması. 4 defa kasıtlı kovalaması. Ve en son 1:01:55 de başkasını kovalarken ceza yazmak üzere iken bırakıp beni kovalaması benimde izleyici geçmem sonuç -10k paranın kendisi tarafından iade edilmesini istiyorum 


OLAYIN GERÇEKLEŞTİĞİ DAKİKALAR 52:34  /  1:01:55
Bunu ilk beğenen sen ol.
Özel Üye
RE: Kastılı olarak KOVALAMA
Merhaba Flywheel ben mpryi öncesinden başlattım öncesinden izledim sonuna kadar sardırmadan. Adamın çevresinde dolanıyorsun sakat diyorsun gidip önünde el freni çekiyorsun sonra gelmiş 10kmı atacak mısın yoksa foruma gideyim mi diyosun.Ayrıca adamın ne suçu var önünde el freni çekip geçiyorsun fxo ile kovalamaca varken izleyiciye geçiyorsun.Örneğin 60lık yoldan sonra sen sağa dönüyorsun o arkandan gelmeyince dönüp tekrar peşine gidiyosun. 10knı verelim arkadaşa uyarı verelim onluk bi şey yok gerçi de sana da polisi kışkırtmak - uğraşmaktan işlem yapalım uyar mı ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: Kastılı olarak KOVALAMA
uyar ama parayı polis geri atıcaksa
ve ( yazık sakat galiba ) yı kışkırtma ugraşmak olarak sayıyorsan Smile gülünç
Son Düzenleme: 26-02-2020, Saat: 08:28, Düzenleyen: hadigel.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Özel Üye
RE: Kastılı olarak KOVALAMA
Yazık galiba sakatı falan saymadım flywheel. Adamın hep çevresindesin durmadan kovalamaca başlıyor bitiyor 1dk geçmiyor sen yine önünde bi şeyler yapıyosun yine kovalamaca başlıyor. Çocuk mu var karşında bi de gülünç yazmış. Konuyu kilitliyorum çöp.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren LFSTurkey.NET sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.