You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cruise Yetkilisi
Kazaya sebebiyet
Şikayet Edilen Kişi Bilgileri


Kullanıcı Adı: A.Furkan Efe ATCI  
Nick: EfE GARAGE..! 

Kullanıcı Adı: RealJuka 
Nick: RealJuka 

Kullanıcı Adı: G29AlperenEsen 
Nick: [F20A] ALPEREN 

Kullanıcı Adı: legend159 
Nick: TC™Motors 

Mpr(%100 Olması gerekli): https://s2.dosya.tc/server10/4bwitp/Kaza...a.rar.html

Resim: YOK

Açıklama(Detaylı): 1.saat 58.saniyeden sonra A.Furkan Efe ATCI kullanıcı adlı kişi aracının kontrolünü kayıp etmesine ragmen arkasından kovalamamaca ve bir sürü kişinin gelmesine ragmen pit atmamış aracı düzeltmeye çalışmıştır ve yaklaşık 5 kişini kazasına sebebiyet vermiştir.


1.saat 30.dakika dan sonra göreceginiz üzere hondacivic25 kullanıcı adlı ve RealJuka kullanıcı adlı kişiler kaza yapmıştır fakat hondacivic25 kazadan hemen sonra pit atmasına ragmen RealJuka pit atmamış yazı yazmıştır ve bu yüzden G29AlperenEsen kullanıcı adlı kişi ve legend159 kullanıcı adlı kişi ile kaza yapmış ve bu son kazaya karışan G29AlperenEsen, RealJuka, legend159 pit atmayıp sırf 300 tl ceza yememek için kazaya sebebiyet vermiştir.

Şikayet Eden Kişi Bilgileri

Kullanıcı Adı: metcan
Nick: KmC&Mert.K
[Resim: giphy.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren LFSTurkey.NET sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.