You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Polis Sikayet
Sikayet Edilen Kullanıcı Bilgileri 

Kullanıcı Adı = acer
Oyun Nick= Polis Alpbura
MPR = YOK

Açıklama = Arkadaş beni kovalıyor kendinde siren açıkmış ama bende ne kovaladıgı ne sireni gözüküyor ben pite dogru ilerliyorum kovalama başlatıyor bende siren ve kovalama başlattıgı gözükmüyor pite dogru gidince pite girdim 10k kesti ve parayı atmadı  Gidin Forumda Ağlayın falan diyor bize Bu olay  2 kişide oldu  Gerekenin Yapılmasını istiyorum 


Şıkayet eden Kullanıcı bilgileri
 Kullanıcı adı = anteplireis
Nick = ORTAÇ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cruise Yetkilisi
RE: Polis Sikayet
Aynı konudan 1 tane daha var başkası tarafından açılmış ne fotograf var ne mpr ? kasıtlı bir şekilde kin beslenerek mi açıldı konular ? mpr ve fotograf koymaz iseniz polis yetkilisi tarafından bakılmayacaktır.
[Resim: giphy.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Baş Admin
RE: Polis Sikayet
Konuda mpr olmadığı ve aynı konudan birden fazla olduğu için konuyu kilitleyip arşive taşıyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren LFSTurkey.NET sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.