You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
POLİS ŞİKAYET
ŞİKAYET EDİLEN KULLANICI BİLGİLERİ :


KULLANICI ADI : ACER 
OYUN Nicki: POLİS Alpbura
MPR: yok 


Açıklama: sayın yetkili yukarıda bilgileri verilen şahıs beni kovalama başlatmış. ve bende ne siren nede  kovaladığı gözükmüyor. Bende pit atıım ve 10k ceza yedim. Paramı atmadı. ve gidin forumda ağlayın dedi. Lütfen gereğini yapılmasını arz ederim. Teşekkürler.


Şikayet eden kullanıcı bilgileri:

Kullanıcı adı : Suhababa0613
nick: suha
Son Düzenleme: 25-06-2020, Saat: 15:50, Düzenleyen: süha.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cruise Yetkilisi
RE: POLİS ŞİKAYET
Aynı konudan 1 tane daha var başkası tarafından açılmış ne fotograf var ne mpr ? kasıtlı bir şekilde kin beslenerek mi açıldı konular ? mpr ve fotograf koymaz iseniz polis yetkilisi tarafından bakılmayacaktır.
[Resim: giphy.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Baş Admin
RE: POLİS ŞİKAYET
(25-06-2020, Saat: 16:19)metcan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynı konudan 1 tane daha var başkası tarafından açılmış ne fotograf var ne mpr ? kasıtlı bir şekilde kin beslenerek mi açıldı konular ? mpr ve fotograf koymaz iseniz polis yetkilisi tarafından bakılmayacaktır.
Başkası tarafından açılan konunun linkini paylaşabilirmisin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren LFSTurkey.NET sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.