You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
polislik
öncelikle 6 nisan günü aldığım polisliği 7 nisan günü kullanmaya başladım.7 nisan gününde oynadım ve biraz hatalarım oldu hatalarımı düzeltmeye çalıştım ve arkadaşlar sağolsun onlarda yardım etti fakat 7 nisan akşamı saat 23.00 civarlarına atakangcn k adı: yokko123  burak basmacıyı kovalarken bende katıldım atakan abi destek istemedim falan dedi bende sadece para keserken ayrılırım bana atma para dedim sana gelsin anlamında ayrılmadım burak abide sinirlendi ve benim polisliğimi aldı burak abiden özür diliyorum acemiyim abi eminim acemi olduğumu söylesem polisliğimi almazdı bir daha asla olmayacak lütfen polisliğimi geri iade edilmesini istiyorum

k adım :erdempro5454
Son Düzenleme: 07-04-2021, Saat: 23:45, Düzenleyen: Erdem54erdem.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Özel Üye
RE: polislik
*bende sadece para keserken ayrılırım bana atma para dedim* Keşke Böyle yazsan ben adama para kesmicektim sen gelip adama hunharca vurdun Polis kurallarını ve nasıl sürüceğini anlaman için eğitim alman lazım Benim düşüncem.
Bülbüller Güllere Gündüzler Geceye
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren LFSTurkey.NET sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.