You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cruise Yetkilisi
RE: Sacma ban
O anda server de hiçbir şekilde laglanma vs yoktu en fazla 120 gördü kişiler stabil bir düzeydeydi mpr yi inceledigim zaman önündeki kişi sag şeriti boş bırakmasına ragmen arkasına geçip sadece senin internetin den kaynaklı olan lagın ile beraber vuruyorsun ''kendi lagın yüzünden önündeki adam kayıp olmaz sabit kalır'' inadına üstüne sürüyorsun adam sana yazdıgında ise yükseliyorsun başka admin arkadaşlarıma da izletecegim o zamana kadar banın açılmayacaktır.
[Resim: giphy.gif]
Son Düzenleme: 06-12-2019, Saat: 23:43, Düzenleyen: metcan.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
RE: Sacma ban
peki ya aracları görünmez olması sürekli sağa sola kırması lagdan değlimi bunu anlmıyamıyormusun sen lag olduğu için araclar sürekli sağ sola kırıyordu benim ne yapmamaı beklersinki ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cruise Yetkilisi
RE: Sacma ban
Lag oldugu için saga sola aracı gitmiyor önündeki kişi bilinçli olarak slalom yapıyor senin geldigini görüp yol vermek için sol şerite geçiş yapıyor arkasından gelip bilinçli olarak vuruyorsun. Daha fazla tartışma ortamı yaratmanı istemedigim için diger admin arkadaşlarım bakana kadar konu kilit.
[Resim: giphy.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren LFSTurkey.NET sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.